Antonio Perutina

Elohim - pjesma o ljudskoj brizi i tjeskobi bez jake vjere u Boga

Antonio Perutina u Zagreb je otišao kao košarkaš, po struci je kineziolog, a nakon što su Hrvatsku pogodili razorni potresi dobio je potrebu za snimanjem glazbe duhovnog sadržaja.
Kultura / Vjera | 19. 07. 2023. u 20:15 Bljesak.info
Elohim

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Antonio Perutina novo je ime na duhovnoj glazbenoj sceni, porijeklom je Hercegovac iz sela Crnići kod Stoca. Iako po struci nije glazbenik, poziv za stvaranjem glazbe je plodonosan.

U kratkom razgovoru za Bljesak.info Antonio je rekao kako se 1995., godine preselio iz Hercegovine u Zagreb, kao talentirani košarkaš i od tada je to njegovo mjesto boravka.

Duh Sveti me nadahanjuje

''Imam suprugu Katarinu i troje djece. Po struci sam magistar kineziologije i bavim se kondicijskom pripremom sportaša i rekreativaca'', rekao nam je Perutina, dodajući kako je sa stvaranjem glazbe duhovnog sadržaja počeo nakon zadnjeg potresa koji je pogodio Sisak i Petrinju, a osjetio se jako u Zagrebu.

''Duh Sveti me nadahnjuje i u tom trenutku nastaje prva pjesma "Ne brini se", sa kojom sam nastupio na Festivalu duhovne glazbe u Zadru Svjetlost dolazi, gdje sam osvojio nagradu. Nakon nje idu još 3 singla, "Ti Si Jedini Svet", "Umireš za nas", i "Idemo u Međugorje'''', rekao je Perutina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Antonio Perutina (@antonioperutina.songwriter)

Večeras mu je izašla pjesma "Elohim", što je njegova peta po redu pjesma, a dotiče se ljudske brige, nevolje, tjeskobe, bez jake vjere u Boga.

On će nam pomoći

''Sami Bog opominje da s Njime uspostavimo odnos tako da Ga zovemo, da ga tražimo i molimo jer će nam On pomoći svojim dolaskom. Elohim je naziv za Svemogućeg Boga... Za svaku pjesmu, pa tako i za "Elohim", potpisujem se kao autor teksta i glazbe'', rekao je Perutina.

Aranžam i cijeli editing za ovu pjesmu je napravio Ivan Škunca u Sound Station Studiju.

Za video su kaže bili zaduženi talentirani dečki iz Studioregnare. Redatelj spota je Tomislav Bagarić.

''Naravno tu su i svi ostali glazbenici koji su svojim darovima dali sve od sebe da napravimo sve kako On hoće... Hvala im na svemu i Bog dragi neka ih sve blagoslovi'', poručio je na kraju perutina.

Kopirati
Drag cursor here to close